KULTASEPÄNALAN AMMATTITAIDOLLA SUKUPOLVIEN AJAN JO VUODESTA 1949

Pohjolan Helmi Ky - Nordic Design on suomalainen käsi- ja taideteollisuustuotteiden designyritys, jonka toimipaikka on Keravalla. Pohjolan Helmi on osa kultaseppäalan perheyrittämisen jatkumoa, joka perustettiin Keravalle jo vuonna 1949. 

KESTÄVÄÄ TAITEELLISEN TYÖN KETJUA

Suvussamme on ollut taiteilijoita ja käsityön taitajia jo 1920 - luvulta lähtien. Kautta sukuhistoriamme inspiraation lähteinä ovat olleet luonto ja musiikki. Taiteellinen luomistyö vaatii pitkäjänteistä asiaan harjaantumista, innostunutta uteliaisuutta sekä jatkuvaa oman ammattitaidon kehittämistä. Vain silloin työ palkitsee tekijänsä parhaiten saavuttamaan korkeat laadulliset tavoitteensa.

UUSHAKUISTA SUUNNITTELUA, JALOJEN MATERIAALIEN TAKOMISTA JA VIIMEISTELTYÄ KAUNEUTTA

Pohjolan Helmen tuotesuunnittelijana toimii yhtiön perustaja Ilpo Penttinen. Hänellä on vuosikymmenien kokemus käsityötuotteiden suunnittelusta, materiaalien muokkaamisesta, valmistamisesta ja markkinoinnista. POHJOLAN HELMI -TUOTTEIDEN MYYNTI

KULUTTAJAMYYNTI:  Taito Shop myymälät Helsinki, Lappeenranta, Vaasa, Pori, Orivesi, Mänttä.  

YRITYSLAHJAMYYNTI: Suunnittelemme ja valmistamme tilauksesta yrityslahjoja ja viestinvälitystuotteita. Asiakkaitamme ovat  yritykset, yhdistykset, järjestöt, kansainväliset järjestöt sekä kunnat ja kaupungit.

VIENTIMAAT: USA ja Sveitsi